|
| Autor | Wiadomość |
---|
Isaac Howell
Wiek : 27 Zawód : pan niedoszły poeta Skąd : Perth, AUS Liczba postów : 12 Data dołączenia : 06/10/2013
| Temat: Weltschmerz, czyli Isaac Wto Paź 15, 2013 1:36 pm | |
| Panie i Panowie, karty ogarnę w najbliższym czasie, ale może już coś, ktoś? Trąciliśmy się ramieniem i zbluzgaliśmy się nawzajem? Isaac rozlał kawę na twoją ulubioną bluzkę? Zamieniliśmy parę zdań w kolejce pod toaletą? Cokolwiek, misie. <3 |
| | | Benjamin Preisner what did Harvard teach you?
Wiek : 37 lat Zawód : podnóżek senatora kongresu Skąd : LA, USA Liczba postów : 200 Data dołączenia : 29/09/2013
Ekwipunek : NIE MAM NIC
| Temat: Re: Weltschmerz, czyli Isaac Wto Paź 15, 2013 3:07 pm | |
| ja coś chcę z lotniska proszę pana. cokolwiek, rozlanie kawy, spotkanie w toalecie lotniskowej przy lustrze i smutne spojrzenia znad umywalek? <3 nawet minimalny kontakt, ale ŁAKNĘ! |
| | | Rosie Howell no one special
Wiek : 26 Zawód : psycholog Skąd : Perth, Australia Liczba postów : 58 Data dołączenia : 06/10/2013
Ekwipunek : jodyna, nawilgły bandaż, listek tabletek paracetamolu
| Temat: Re: Weltschmerz, czyli Isaac Wto Paź 15, 2013 3:25 pm | |
| Mamy wspólnych rodziców, co za zbieg okoliczności! Musimy mieć jakąś relację! xD A Jaimie niech lepiej uważa, siostra Isaaca ściągała mu spodnie, to bardzo grząski grunt. |
| | | Benjamin Preisner what did Harvard teach you?
Wiek : 37 lat Zawód : podnóżek senatora kongresu Skąd : LA, USA Liczba postów : 200 Data dołączenia : 29/09/2013
Ekwipunek : NIE MAM NIC
| Temat: Re: Weltschmerz, czyli Isaac Wto Paź 15, 2013 3:35 pm | |
| wspólni rodzice = wspólny mianownik Rosie nawet nie wie jak Jaimie ma na imię, WIĘC NIE MA UWAŻANIA! |
| | | Ava Luhrmann
Wiek : tylko 23 lata Zawód : cyganeczka Skąd : Bundaberg/Sydney Liczba postów : 99 Data dołączenia : 28/09/2013
Ekwipunek : opakowanie chusteczek higienicznych, szczotka do włosów i plastry na odciski (wraz z wkładką żelową do butów), zegarek z dalmatyńczykami
| Temat: Re: Weltschmerz, czyli Isaac Wto Paź 15, 2013 3:40 pm | |
| pragnę znać <3 mogłam ci cos podprowadzić na lotnisku? |
| | | Isaac Howell
Wiek : 27 Zawód : pan niedoszły poeta Skąd : Perth, AUS Liczba postów : 12 Data dołączenia : 06/10/2013
| Temat: Re: Weltschmerz, czyli Isaac Wto Paź 15, 2013 8:42 pm | |
| Martyna! <3 W sumie, jak wspomniałaś o tych smutnych spojrzeniach znad umywalki, to tak sobie pomyślałam, że Isaac mógł rzucić pod nosem jakimś tekstem w stylu 'mam nadzieję, że w samolocie da się upić', a jako że oboje lecieli klasą biznesową, to może wymienili jeszcze jakieś pogodne spojrzenia w czasie zajmowania miejsc. c: (o 'rozbawionym' ciężko mówić w przypadku Isaaca xD)
Asiu, czekaj... wspólni rodzice, serio? Tyle mnie ominęło. Było w ogóle jakieś słowo na to. Kuzynostwo? A nie... rodzeństwo, to chyba to! <3
Madziu, może być tak zwyczajnie portfel? Bo właściwie myślę, że mogłybyśmy to jakoś pociągnąć. Miałby w nim jakieś stare zdjęcie rodzinne na którym wbrew pozorom zależałoby mu. Kiedyś tam mógłby go u niej zauważyć i zrobić o to niemałą awanturę, Ava też by odpyskowała, bo na dobrą sprawę nie rozumiałaby, po co mu on na bezludnej wyspie. Ale może ostatecznie jakoś by się ugadali? W sensie - można to nazwać stosunkami w miarę pokojowymi. Chyba nie miałam ustalać relek z góry, ale to taka luźna propozycja! Zobaczymy, co wyniknie. <3 |
| | | Greg Shaft
Wiek : 49 Zawód : Komandos Oddziłu SEAL Skąd : Seattle Liczba postów : 25 Data dołączenia : 13/10/2013
Ekwipunek : zepsuty telefon, różaniec, 1,5l butelka wody
| Temat: Re: Weltschmerz, czyli Isaac Sro Paź 16, 2013 7:52 am | |
| Isaac nie wiem jak ty się na to zapatrujesz ale być może twoja postać mogłaby się potknąć o długie nogi Shafta. Potem gdy twoja postać chciała przeprosić Shafta ten go zbluzgał za to, że nie widzi gdzie stawia nogi. Co ty na to? Może być oczywiście coś innego jak masz jakiś pomysł na relację z komandosem? |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Weltschmerz, czyli Isaac | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |