|
Autor | Wiadomość |
---|
Mistrz Gry just chillin' killin'
Liczba postów : 183 Data dołączenia : 28/09/2013
| Temat: EKSPLORACJA WYSPY Wto Lis 05, 2013 5:08 pm | |
| W ciągu najbliższych dni (prawdopodobnie w ten weekend) kilkoro rozbitków dostąpi wątpliwego zaszczytu wyprawy wgłąb Wyspy. Dajemy Wam wolność fabularną: może to zaproponować fabularnie ktokolwiek (tutejszy Jack?), w jakiejkolwiek formie, możecie dołączać fabularnie z własnej woli bądź przymuszeni albo...zostać na plaży. Chcielibyśmy tylko znać wstępną liczbę osób, które jednak wybiorą się na poszukiwania wody.
Obiecujemy, ryzyko będzie się opłacało! Oprócz bycia superbohaterem osoby biorące udział w rozgrywce otrzymają dodatkowy ekwipunek, w końcu nie wiadomo co uda im się znaleźć w głębi dżungli.
Chętnych (i propozycje terminu!) prosimy o wpisanie się pod tym tematem. |
|
| |
Sophie Clemons
Wiek : 25 Zawód : pilot wycieczek Skąd : Los Angeles Liczba postów : 86 Data dołączenia : 06/10/2013
Ekwipunek : butelka wody, kaszmirowy szal, ładowarka do telefonu z długim kablem
| Temat: Re: EKSPLORACJA WYSPY Wto Lis 05, 2013 5:11 pm | |
| Ja bym chciała, ale no noga złamana :C Czy coś się wydarzy dla osób uziemionych na plaży? |
|
| |
Jason Catalan
Wiek : 30 lat Zawód : Ratownik medyczny Skąd : Sydney Liczba postów : 77 Data dołączenia : 06/10/2013
Ekwipunek : paczka m&msów, czapka z daszkiem, wielofunkcyjny scyzoryk
| Temat: Re: EKSPLORACJA WYSPY Wto Lis 05, 2013 5:13 pm | |
| Jason chętnie pójdzie! Jeśli chodzi o termin to ciężko teraz coś u mnie znaleźć, ale myślę że przez chociaż część weekendu będę miała czas;d
EDIT: Piątek wieczór i sobota do godzin popołudniowych w moim przypadku odpadają:c
Ostatnio zmieniony przez Jason Catalan dnia Czw Lis 07, 2013 10:09 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Daniel Wright
Wiek : 27 Zawód : początkujący reżyser Skąd : LA, CA Liczba postów : 161 Data dołączenia : 06/10/2013
Ekwipunek : inhalator, paczka papierosów, długopis, butelka whisky
| Temat: Re: EKSPLORACJA WYSPY Wto Lis 05, 2013 6:28 pm | |
| Wyprawa po wodę bez pechowego Daniela to nie wyprawa Ktoś w końcu musi ściągać niedźwiedzie, Czarny Dym, rekiny i tym podobne. Idę! xD EDIT: ja jestem wolny cały weekend Brak życia towarzyskiego i siedzenie w książkach czasami się opłaca xP
Ostatnio zmieniony przez Daniel Wright dnia Wto Lis 05, 2013 6:31 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Francesca Callaway
Wiek : 31 Zawód : wicegubernator stanu Kalifornia Skąd : Los Angeles Liczba postów : 30 Data dołączenia : 11/10/2013
Ekwipunek : xxx
| Temat: Re: EKSPLORACJA WYSPY Wto Lis 05, 2013 6:30 pm | |
| Callaway, która nic nie rozumie i nikt też nie rozumie jej :CC, może się wybrać na poszukiwania (z wyłączeniem sobotniego wieczora i niedzielnego poranka). |
|
| |
Mistrz Gry just chillin' killin'
Liczba postów : 183 Data dołączenia : 28/09/2013
| Temat: Re: EKSPLORACJA WYSPY Wto Lis 05, 2013 7:28 pm | |
| MG dziękuje za zapisywanie się <3 potrzebujemy jeszcze dwóch/trzech osób!
a Sophie, co do wydarzeń na plaży....też się coś stanie! ale nie mogę zdradzić czy bardziej czy mniej przyjemnego niż naszym zdobywcom Wyspy ;> |
|
| |
Heather Berson
Wiek : 19 Zawód : Bezrobotna, hoho Skąd : Sydney, Australia Liczba postów : 14 Data dołączenia : 07/10/2013
| Temat: Re: EKSPLORACJA WYSPY Sro Lis 06, 2013 2:52 pm | |
| Też bym wysłał Heather, ale ona grzeje się na plaży. Złamania, bóle, taka sytuacja. 3 |
|
| |
Cass Blathen
Wiek : 23 Zawód : wokalista w zespole Skąd : Willmar, MN Liczba postów : 6 Data dołączenia : 14/10/2013
| Temat: Re: EKSPLORACJA WYSPY Sro Lis 06, 2013 7:12 pm | |
| Cassa bym wysłała, jeśli mogę :c A jeśli chodzi o termin, to weekend najchętniej!
Ostatnio zmieniony przez Cass Blathen dnia Czw Lis 07, 2013 1:56 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Greg Shaft
Wiek : 49 Zawód : Komandos Oddziłu SEAL Skąd : Seattle Liczba postów : 25 Data dołączenia : 13/10/2013
Ekwipunek : zepsuty telefon, różaniec, 1,5l butelka wody
| Temat: Re: EKSPLORACJA WYSPY Czw Lis 07, 2013 6:13 am | |
| Jeśli jeszcze mozna się zapisać to z chęcią wysłałbym Grega. A co do terminu to na pewno weekend wtedy mam wolne. |
|
| |
Frank O'Hara
Wiek : 32 lata Zawód : stolarz Skąd : Sydney Liczba postów : 73 Data dołączenia : 29/09/2013
Ekwipunek : suknia, portfel F. Callaway, niezniszczony laptop z ładowarką
| Temat: Re: EKSPLORACJA WYSPY Pią Lis 08, 2013 1:07 pm | |
| weźmiecie mnie? :> do poniedziałku mogę zawsze! |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: EKSPLORACJA WYSPY | |
| |
|
| |
|