|
Autor | Wiadomość |
---|
Sheila Giordano
Wiek : 19 lat Zawód : Studentka Skąd : Los Angeles, USA Liczba postów : 27 Data dołączenia : 06/10/2013
| Temat: Shi Wto Paź 08, 2013 1:58 pm | |
| |
|
| |
Sophie Clemons
Wiek : 25 Zawód : pilot wycieczek Skąd : Los Angeles Liczba postów : 86 Data dołączenia : 06/10/2013
Ekwipunek : butelka wody, kaszmirowy szal, ładowarka do telefonu z długim kablem
| Temat: Re: Shi Wto Paź 08, 2013 5:48 pm | |
| Siedziałyśmy obok siebie. Sophie mogła zagadywać |
|
| |
Sheila Giordano
Wiek : 19 lat Zawód : Studentka Skąd : Los Angeles, USA Liczba postów : 27 Data dołączenia : 06/10/2013
| Temat: Re: Shi Wto Paź 08, 2013 5:56 pm | |
| No na pewno jakaś krótka nic nieznacząca pogawędka mogła się wywiązać A że akurat tego dnia Shi była w niezbyt dobrym humorze to ta "rozmowa" mogła być tylko i wyłącznie przytakiwaniem na pytania zadawane przez Sophie Potem ruda sobie usnęła i do czasu turbulencji sobie drzemała Ale później na wyspie pewnie będą miały ze sobą jakąś styczność |
|
| |
Timothy Brent
Wiek : 41 lat Zawód : inżynier konstruktor Skąd : Corpus Christi, TX Liczba postów : 23 Data dołączenia : 07/10/2013
Ekwipunek : tabletki przeciwbólowe, gazeta, odtwarzacz muzyki i słuchawki
| Temat: Re: Shi Wto Paź 08, 2013 5:56 pm | |
| Po pierwsze to siedzimy obok siebie. Po drugie Sheila jest w wieku córki Tima i tak samo jak ona jest ruda. O ile wylądujemy razem na wyspie (bo chyba bedzie podział na jakies lokacje) Tim moze traktować dziewczyne bardzo opiekuńczo, jak ojciec po prostu. |
|
| |
Sheila Giordano
| Temat: Re: Shi Wto Paź 08, 2013 6:10 pm | |
| Mnie się pomysł z "tatusiem na niby" podoba. Na początku (jak wszystkim z resztą) może nie zaufać, ale myślę, że z czasem zyska do niego jakąś nić sympatii |
|
| |
Sophie Clemons
Wiek : 25 Zawód : pilot wycieczek Skąd : Los Angeles Liczba postów : 86 Data dołączenia : 06/10/2013
Ekwipunek : butelka wody, kaszmirowy szal, ładowarka do telefonu z długim kablem
| Temat: Re: Shi Wto Paź 08, 2013 6:44 pm | |
| Shi, to przygotuj się na pełną dobrego humoru sąsiadkę, wracającą z wymarzonych wakacji |
|
| |
Sheila Giordano
| Temat: Re: Shi Wto Paź 08, 2013 6:49 pm | |
| Shi nie ma w zwyczaju narzekać więc wszystko będzie znosić nawet wtedy kiedy idealny humor Clemons będzie ją trochę męczył |
|
| |
Timothy Brent
Wiek : 41 lat Zawód : inżynier konstruktor Skąd : Corpus Christi, TX Liczba postów : 23 Data dołączenia : 07/10/2013
Ekwipunek : tabletki przeciwbólowe, gazeta, odtwarzacz muzyki i słuchawki
| Temat: Re: Shi Wto Paź 08, 2013 8:11 pm | |
| Ciesze sie, ze moj pomysł przypadł ci do gustu!
|
|
| |
Sheila Giordano
| Temat: Re: Shi Wto Paź 08, 2013 8:14 pm | |
| No to ja tam to kiedyś wpiszę :3 |
|
| |
Ava Luhrmann
Wiek : tylko 23 lata Zawód : cyganeczka Skąd : Bundaberg/Sydney Liczba postów : 99 Data dołączenia : 28/09/2013
Ekwipunek : opakowanie chusteczek higienicznych, szczotka do włosów i plastry na odciski (wraz z wkładką żelową do butów), zegarek z dalmatyńczykami
| Temat: Re: Shi Czw Paź 10, 2013 5:19 pm | |
| siedzimy obok siebie. od razu się nie lubimy? |
|
| |
Sheila Giordano
| Temat: Re: Shi Czw Paź 10, 2013 6:35 pm | |
| Różnią się zupełnie od siebie więc pewnie faktycznie nie podeszły sobie do gustu Ale coś czuję, że na Wyspie jeśli zajdzie taka potrzeba to będą potrafiły się dogadać (choć mogę się mylić) c: |
|
| |
Ava Luhrmann
Wiek : tylko 23 lata Zawód : cyganeczka Skąd : Bundaberg/Sydney Liczba postów : 99 Data dołączenia : 28/09/2013
Ekwipunek : opakowanie chusteczek higienicznych, szczotka do włosów i plastry na odciski (wraz z wkładką żelową do butów), zegarek z dalmatyńczykami
| Temat: Re: Shi Czw Paź 10, 2013 6:39 pm | |
| Ava charakteryzują się ogólną awersją do ludzi, więc dlatego to zaproponowałam. Ale na wyspie, w sytuacji dość ekstremalnej, kto wie... Zobaczymy Mogłyśmy po prostu na siebie krzywo spoglądać, a Luhrmann na pewno rzuciła jakiś niemiły komentarz. |
|
| |
Sheila Giordano
| Temat: Re: Shi Czw Paź 10, 2013 7:07 pm | |
| W dziczy to pewnie i najwięksi wrogowie mają szansę się zaprzyjaźnić A to co opisałaś wyżej to mnie się jak najbardziej podoba i biorę to w calutkiej okazałości |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Shi | |
| |
|
| |
|