Mistrz Gry just chillin' killin'
Liczba postów : 183 Data dołączenia : 28/09/2013
| Temat: PRZYPOMINAJKA DLA MISTRZA GRY Nie Wrz 29, 2013 11:43 am | |
| Potrzebujesz ingerencji Mistrza Gry? Chcesz odnaleźć swoją walizkę a może wyruszyć na poszukiwanie wody? A może MG obija się i nie odpisuje Ci już dwa dni? To miejsce na zwrócenie uwagi Wszechmocnemu. |
|
Eirian Ayers
Wiek : 24 lata Zawód : Studentka medycyny Skąd : Stanford Liczba postów : 12 Data dołączenia : 06/10/2013
| Temat: Re: PRZYPOMINAJKA DLA MISTRZA GRY Pią Paź 18, 2013 11:30 am | |
| Ja się przypomnę z ukłonem, bo nie czekam jakoś długo na MG, tylko mi się trochę śpieszy z nadrabianiem akcji. Stanęłam w martwym punkcie, to się mogę nie rzucać w oczy z tym wpisem. Jak coś to on jest, a ja czekam! bless MG |
|
Brit Conally
Wiek : 8 Zawód : uczennica Skąd : Cape Clear, Irlandia Liczba postów : 9 Data dołączenia : 13/10/2013
Ekwipunek : ---
| Temat: Re: PRZYPOMINAJKA DLA MISTRZA GRY Nie Paź 20, 2013 4:24 pm | |
| To ja też się przypomnę, bo pewnie nie jestem zbytnio zauważalna, skoro w temacie jestem sama (a jeszcze dwie osoby chyba miał być :c), ale, że czekam ponad dobę i chciałabym móc też niezadługo popisać z kimś to fajnie jakby się odpis pojawił O, TUTAJ! |
|
Jason Catalan
Wiek : 30 lat Zawód : Ratownik medyczny Skąd : Sydney Liczba postów : 77 Data dołączenia : 06/10/2013
Ekwipunek : paczka m&msów, czapka z daszkiem, wielofunkcyjny scyzoryk
| Temat: Re: PRZYPOMINAJKA DLA MISTRZA GRY Wto Paź 22, 2013 7:54 pm | |
| Ja potrzebuję MG w bagnie, zeby wyprowadził Jasona, o. |
|
Eirian Ayers
Wiek : 24 lata Zawód : Studentka medycyny Skąd : Stanford Liczba postów : 12 Data dołączenia : 06/10/2013
| Temat: Re: PRZYPOMINAJKA DLA MISTRZA GRY Czw Paź 24, 2013 11:12 am | |
| Ja się chyba muszę znowu przypomnieć :C Bo tak czeekam i czeeekam. Super-hiper-świecąca-w-ciemności bohaterka Susannah Brown, chyba nie uratuje Rir. Wiem, że pisano do niej ponaglającego maila. W takiej sytuacji coś mi mówiono, że jeśli się nie odezwie, to EmDżi ogarnie jakoś Eirian, żebym mogła wreszcie pograć z innymi. (swoją drogą, nikogo źle nie życzę, ale Susannah Brown się nie pojawiła, a Mistrzowie mówili coś trupach może jakiś atak rekina? ) |
|
Sponsored content
| Temat: Re: PRZYPOMINAJKA DLA MISTRZA GRY | |
| |
|